Angyalföld szívében (Fivér u.), belső kétszintes lakás eladó

Ez a 108 négyzetméteres otthon a 13. kerület közkedvelt zöldövezeti részén található.

Az 50-es években épült ház kívül-belül szép állapotú és különösen rendezett, stabil anyagi háttérrel, valamint jó lakóközösséggel rendelkezik.  A lakás a 3. emeleten található, az alsó szintje egy meglévő lakás teljeskörű felújításából, a felső szint a tetőtér (amely nem manzárt, hanem teljes értékű) újonnan történő beépítésével került kialakításra 8 évvel ezelőtt. Ezzel egy időben a ház új tetőt kapott, valamint a gáz és villany vezetékek cseréje is a közelmúltban megtörtént. Lift nincs.

A lakás összes ablaka rendezett zöld parkra néz.  

A teljes átalakítás és felújítás során az alsó szinten egy előszoba, tágas amerikai konyhás nappali, dolgozószoba valamint külön fürdőszoba és mellékhelyiség, a felső szinten két hatalmas, napfényben úszó szoba, gardrób, valamint egy szintén hatalmas fürdőszoba kapott helyet. Alsó szinten lehetőség van (minimális költséggel) a nappaliból leválasztva egy további,  kb 10 nm-es, saját ablakkal rendelkező hálószoba kialakítására is! A lakás eredeti elrendezése is ez volt. Kicserélték a gáz és villanyvezetékeket, valamint kicserélték a régi nyílászárókat színes műanyag, magas minőségű ablakokra.

A felújítás során fontos szerepet játszott az energiatakarékosság, ezért a fűtést melegvíz tárolós, zárt égésterű modern kombi cirkó biztosítja, valamint az egész lakásban ledes világítás található. A lakás egészét a világosság,  tágas, egybefüggő terek, a minőségi burkolatok és anyagok jellemzik.

Az ár részét képezi az egyedi és gépesített bambusz konyha, bambusz lépcső, illetve igény szerint a képen látható bútorok is.

A lakás kiválóan megközelíthető tömegközlekedéssel is. A 12-es, 14-es villamos és a 105-ös busz megállója 2 perc, a 30-as, 30/A valamint a 914-es buszok 5 perc, a 120-as 8 perc sétára található. A nyugati pályaudvar 15 perc alatt elérhető. Közért, óvoda, iskola a közelben.

ÁR: ELKELT!!!

TOVÁBBI KÉPEK A LAKÁSRÓL (KATT A FOTÓRA):

CÍM: 1131 BUDAPEST, fivér UTCA 6.

 

KÖVETKEZŐ RÉSZ SPECIÁLISAN A KÖZVETÍTŐKNEK SZÓL:

KÖZVETÍTŐK KÍMÉLJENEK! (maximum a következőre vagyok hajlandó: amennyiben úgy gondolja, hogy MÁR LÉTEZŐ ügyfelének tetszhet az ingatlanunk, a megtekintés idejére – határozott időtartamra, egy napra – írok alá alkalmi megbízást) Ez a pár sor különösen vonatkozik a nagy irodákra! (OC, DH, Balla stb…) Ügyfél nélküli előzetes megtekintésre lehetőség nincs. Igen megértettem, hogy Önöknek először fel kell vennie az adatbázisukba, de nekem ezek a feltételeim. Természetesen – kizárólag – ezek elfogadása mellett, örömmel várom hívásukat. Együttműködés esetén az ez ár NEM tartalmazza az Ön jutalékát.

Hogy tudjam elolvasta, elfogadta és megértette, ingatlanossal csak egy jelszó bemondása után beszélek telefonon. Jelszó: “korrekt ingatlanos”.

Megértésüket, együttműködésüket köszönöm! Képek, szöveg engedély nélküli felhasználása tilos.