Dunakeszin felújitott ház eladó a Baross Gábor utcaban

 

DUNAKESZIN ELADÓ, 535 NM-ES TELKEN ÉPÜLT,  152 NM-ES, GARANTÁLTAN REZSITÁMOGATOTT ÁRBA BELEFÉRŐ, “BB” ENERGIATANÚSÍTVÁNY RENDELKEZŐ, FRISSEN FELÚJÍTOTT HÁZ!

ÁRA: 120M Ft.

TEL: ELKELT

Ingatlan pontos címe: ELKELT

INGATLANOSOKAT TISZTELETTEL KÉREM, UGORJANAK AZ UTOLSÓ BEKEZDÉSHEZ!

Az energiahatékonyságot biztosítja: új szigetelés, háromrétegű ablakok, kondenzációs kazán és 4db inverteres (hőcserélős) klíma, amely fűtésre is alkalmas. (Kandalló kialakításának lehetősége, október 9-e van, még nem fűtöttünk, a házban 21.9 fok van.)

Dunakeszin a régi gyümölcsösben (a Tóváros lakópark mellett), csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában, 150 négyzetméteres, teljesen felújított családi ház, 600 négyzetméteres telken eladó.

Külföldre költözés miatt vált eladóvá 4 egész hálószoba + amerikai konyhás nappalis otthonunk, amelyet a nyáron teljesen felújítottunk.

A felújítás során kívül az utcafronti kerítés cseréje, a ház 10 cm-es dryvit szigetelése, az összes nyílászáró három rétegűre cserélése, az új homlokzat festése, új terasz burkolat lerakása és a fa részek kezelése történt meg.

Belül a kondenzációs hatás maximalizálása érdekében az összes helyiségben új DKEK-s (vastag) radiátorokat helyeztünk fel, valamint két vadonat új fürdőszobát és egy új mellékhelyiséget is kapott a ház. A teljes beltéri festésen kívül a laminált parkettát is magas minőségűre cseréltük.

Az alsó szinten egy hatalmas, sok ablakos, egy légterű, kertkapcsolatos amerikai konyhás nappali található, reggeliző szigettel, valamint külön étkező résszel. Mindezeken túl egy 16 négyzetméteres, különösen világos, külön kertkapcsolatos szoba, zuhanyzós fürdőszoba, külön nyíló mellékhelyiség valamint egy mosókonyha is található az alsó szinten. (Ez a szoba egy teljesen önálló stúdió lakásként, rendelőként vagy irodaként is funkcionálhat.)

A felső szinten három egész szoba és egy tágas fürdőszoba található.

További képekért kattintson:

A kert hátsó része teljesen intim, magas, összefüggő tuja sorral, egyéb növényekkel és kiépített öntöző rendszerrel. A kert végében egy 2 éves 8 négyzetméteres kerti faház található, amely tárolóként funkcionál. A ház oldalán 20 négyzetméteres területen gumitégla került lerakásra. Ez biztonságos burkolat gyerek játszórész alá. Mi a felállítható kerti medence számára készítettük.A kert első, utca felőli része térkövezett, melyen könnyedén akár fedett kocsibeálló vagy garázs is kialakítható.

Az utcafront szintén térkövezett, a ház előtt akár 4 autó is kényelmesen elfér.

Az utca végén már a göd-dunakeszi határ található, így a ház lokációja kedvező az aktív kikapcsolódást, nagyobb sétákat kedvelők számára.

M2-es autópálya autóval 2 perc. Orvosi rendelő 5 perc gyalog, iskola – óvoda SPAR 10 perc. A Tóváros lakópark közelsége több szolgáltatás igénybevételét teszi lehetővé. (Chilli cuki, fodrászat, kozmetika, kutyakozmetika, varroda, masszázs, személyi edzés stb.)

Az ingatlan 1/1-es tulajdoni hányadú. önálló helyrajzi számmal rendelkezik, per, teher és igénymentes.

Térkép:

 

KÖVETKEZŐ RÉSZ SPECIÁLISAN A KÖZVETÍTŐKNEK SZÓL:

KÖZVETÍTŐK KÍMÉLJENEK! (maximum a következőre vagyok hajlandó: amennyiben úgy gondolja, hogy MÁR LÉTEZŐ ügyfelének tetszhet az ingatlanunk, a megtekintés idejére – határozott időtartamra, egy napra – írok alá alkalmi megbízást) Ez a pár sor különösen vonatkozik a nagy irodákra! (OC, DH, Balla stb…) Ügyfél nélküli előzetes megtekintésre lehetőség nincs. Igen megértettem, hogy Önöknek először fel kell vennie az adatbázisukba, de nekem ezek a feltételeim. Természetesen – kizárólag – ezek elfogadása mellett, örömmel várom hívásukat.

Hogy tudjam elolvasta, elfogadta és megértette, ingatlanossal csak egy jelszó bemondása után beszélek telefonon. Jelszó: “korrekt ingatlanos”.

Megértésüket, együttműködésüket köszönöm! Képek, szöveg engedély nélküli felhasználása tilos.

Köszönöm hogy elolvasta! –> vissza a hirdetéshez! 🙂