Dunakeszin, felújított ház eladó a Kiss József utcában

DUNAKESZIN TULAJDONOSTÓL ELADÓ, 621 NM-ES TELKEN ÉPÜLT,  140 NM-ES, TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT HÁZ.

 

ÁRA: ELKELT!
TEL: +36-30-938-5195

Ingatlan pontos címe: 2120 Dunakeszi, Kiss József u. 21.

Eladó 140 nm-es, teljesen felújított családi ház Dunakeszi közkedvelt, kertvárosi részén.

Az ingatlan kétszintes, és részben alápincézett (35 nm).  

Az alsó szinten egy hatalmas, kertkapcsolatos, különösen világos (43 négyzetméteres) amerikai konyhás nappali, egy 13 négyzetméteres szoba, egy zuhanyzós fürdőszoba, valamint egy különálló mellékhelyiség, spájz és a pincelejáró kapott helyet. 

A 40 nm-es térkövezett teraszra a kertkapcsolatos amerikai konyhából juthatunk ki.

Az emeleten két kb 15 négyzetméteres egész szoba, egy 7.5 négyzetméteres félszoba, egy hatalmas, sarokkádas, ablakos fürdőszoba, valamint egy ablakos gardrób helyiség található.

További képekért kattintson:

Az ingatlan 2021-ben teljes körű felújításon esett át. A minőségi hideg- és meleg burkolatokon túl, új külső és belső nyílászárók is beépítésre kerültek.

A felújítás során természetesen a teljes gépészet korszerűsítése megtörtént: új villany-, víz-, és csatornahálózat, hőszivattyús fűtés (“H” tarifás) és a melegvíz rendszer kialakításával együtt. A felső szinten a két nagyobb szobában Whirlpool dual klíma található. Ezen kívül a ház szigetelése is megtörtént 10 cm-es dryvit réteggel. “Okos” világítás telefonról is vezérelhető. 

Az ár részét képezi a képeken látható új IKEA gépesített (mosogatógép, főzőlap, sütő és szagelszívó) konyhabútor, a két fürdőszoba bútor és természetesen a pincében elhelyezett gépészet.

A ház a telekhatárra épült, így az egész fennmaradó telek maximálisan kihasználható. A füvesítés és kert kialakítása az új tulaj feladata lesz, azt megkönnyítendő 2 víz kiállást is elhelyeztünk az öntöző rendszer építésének megkönnyítésére. Az esővíz telken belüli elvezetését szikkasztó építésével biztosítottuk.

Az ingatlan egy 600 nm-es, részben (autóbeálló, járda) térkövezett telken fekszik, csendes, átmenő forgalomtól mentes, egyirányú utcában a Toldi lakópark közvetlen közelében. A környék közlekedése és infrastruktúrája kiváló. Autóval 2 perc alatt érhető el a 2/A autópálya, a távolsági busz megállója 5 perc sétára található (Fót és Budapest irányába is). Bevásárlási lehetőség (Spar), bölcsöde, óvoda, iskola szintén 400-500m-en belül van.

Térkép: