Dunakeszin felújitott ház eladó a Tisza utcában

 

DUNAKESZIN TULAJDONOSTÓL ELADÓ, Hőszivattyús, “H” tarifás , REZSIBARÁT, FRISSEN FELÚJÍTOTT HÁZ!

ÁRA: ELŐSZERZŐDVE

TEL: 

Ingatlan pontos címe: ELKELT

Az energiahatékonyságot biztosítja: új szigetelés, új ablakok, Hőszivattyús fűtés, 3db inverteres (hőcserélős) klíma, amely fűtésre is alkalmas, alsó szinten klíma felszerelése előkészítve.

Dunakeszi közkedvelt kertvárosi részén a Tóváros mellett, 170 négyzetméteres, 5 szobás, teljesen felújított, alápincézett (kb 60nm), amerikai konyhás családi ház, 522 négyzetméteres telken eladó.

Az alsó szinten egy hatalmas, kertkapcsolatos, különösen világos (58 négyzetméteres) amerikai konyhás-étkezős nappali, egy 11,5 négyzetméteres szoba, egy zuhanyzós fürdőszoba WC-vel kapott helyet. A 33 nm-es kövezett teraszra a kertkapcsolatos amerikai konyhából juthatunk ki.

Az emeleten egy 28 nm-es szülői hálószoba (igény esetén még egy hálószoba vagy gardrób kialakítható) egy 16,5 és egy 14,5 négyzetméteres hálószoba, egy 9 négyzetméteres hatalmas, sarokkádas, ablakos fürdőszoba található. A padlástér további rengeteg pakolási teret biztosít.

Az ingatlan 2022-ben teljes körű felújításon esett át. A minőségi hideg- és meleg burkolatokon túl, új külső és belső nyílászárók is beépítésre kerültek.A felújítás során természetesen a teljes gépészet korszerűsítése megtörtént: új villany-, víz-, és csatornahálózat, hőszivattyús fűtés (“H” tarifás) és a melegvíz rendszer kialakításával együtt. A felső szinten a három szobában Fisher triál klíma található. Ezen kívül a ház szigetelése is megtörtént 10 cm-es dryvit réteggel. “Okos” világítás telefonról is vezérelhető.

Az ár részét képezi a képeken látható új IKEA gépesített (mosogatógép, főzőlap, sütő és szagelszívó) konyhabútor, a két fürdőszoba bútor és természetesen a pincében elhelyezett gépészet.

A kb 60nm-es, külün bejáratú pince tökéletes önálló vállalkozás/wellness helyiség vagy alagsori szobák kialaítására is!

További képekért kattintson:

 

A ház a telekhatárra épült (szomszéd házzal összeér, de a tető-falak önálló egységet képeznek), így az egész fennmaradó telek maximálisan kihasználható. A füvesítés és kert kialakítása az új tulaj feladata lesz, azt megkönnyítendő víz kiállást is elhelyeztünk az öntöző rendszer építésének elősegítésére. Az esővíz telken belüli elvezetését szikkasztó építésével biztosítottuk.

Az ingatlan egy 522 nm-es, részben (autóbeálló, járda) térkövezett telken fekszik, egyirányú utcában a Tóvárosi lakópark közvetlen közelében. A környék közlekedése és infrastruktúrája kiváló. Autóval 2 perc alatt érhető el a 2/A autópálya, a távolsági busz megállója 3 perc sétára található (Fót és Budapest irányába is). Bevásárlási lehetőség (Spar), bölcsöde, óvoda, iskola szintén 200-300m-en belül van.
Az ingatlan 1/1-es tulajdoni hányadú. önálló helyrajzi számmal rendelkezik, per, teher és igénymentes.

Térkép: