Izabella utcai, 37nm-es, extrán felújított lakás eladó

TULAJDONOSTÓL ELADÓ EGY 37 NM-ES (tulajdoni lapon 35nm), TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT STÚDIÓ LAKÁS A VII. KERÜLET FREKVENTÁLT RÉSZÉN.

ÁRA: ELKELT
TEL: +36-30-938-5195

Lakás pontos címe: 1077 Budapest, Izabella u. 4
(Középső-Erzsébetváros központi részén, a Rózsák tere mellett)

A minimális rezsivel (közös költség 6300 Ft!) fenntartható lakás egy szintén kívül-belül felújított, különleges hangulatú, kis lakásszámú polgári épület első emeletén található.
A Stúdióba lépve tágas előszobába érkezünk, amelyből a zuhanyzós fürdőszoba nyílik. A fürdőszoba tetején a nagy belmagasságot kihasználva egy egyedi hangulatú kis galéria került kialakításra, amely egyaránt alkalmas lehet alvásra, vagy tárolásra.
Az előszobán keresztül juthatunk el a tágas, két ablakos, fényárban úszó amerikai konyhás nappaliba, amelyben egy ötletes kialakításnak köszönhetően egy penge fallal leválasztott hálórész is található.
Az ár részét képezik a magas minőségű, színben harmonizáló burkolatok, a konyha gépészettel (sütő, főzőlap, mosogatógép, páraelszívó) valamint a fürdőszoba bútor.

Az ingatlanban felújításra került a teljes gépészet (víz-, villany,- gáz és csatorna hálózat). A gazdaságos fenntarthatóságról a teljesen új fűtésrendszer (kondenzációs kazán), valamint a modern radiátorok.

A lakást letisztult megjelenés és minőség jellemzi.

További képekért kattintson:

Központi elhelyezkedése miatt kiváló befektetés: