Izabella utcai, 55nm-es, extrán felújított lakás eladó

 

ELKELT!!!

 

ELADÓ TULAJDONOSTÓL, 55 NM-ES (tulajdoni lapon 53nm), KÉT SZOBA ÉS FÉL SZOBÁS, TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT LAKÁS A VI. KERÜLET FREKVENTÁLT RÉSZÉN.

ÁRA: ELKELT!!! 
TEL: +36-30-938-5195

Lakás pontos címe: 1064 Budapest, Izabella u. 41

Olyan lakást keresel, ami mindenhez közel van, ahova bárhonnan 10 perc alatt hazaérsz, de azért némi zöld is akad a közelben? Olyat, amiben vannak terek, beférnek a haverok, de ha egyedül vagy otthon akkor sem veszel el benne? Olyat amiben még senki nem lakott előtted, kívül-belül felújított, modern, igényes, fiatalos mindez a polgári épületekre jellemző belmagassággal, és bájjal?
Akkor megtaláltad!

A lakás egy kívül-belül normál állapotú, kis lakóközösségű ház első emeletén található. Az agilis közösségnek köszönhetően a lépcsőház, kémények, villany és a fő gázvezeték már felújításra került, a homlokzat renoválása hamarosan 1 éven belül megtörténik, melyet a közös képviselő is igény szerint megerősít!

A lakás tökéletes, központi elhelyezkedése ellenére is csendes. Az amerikai konyha és a nagyobb félszoba utcai nézetű, míg a kisebb helyiség ablaka a tágas udvarra néz. A kisebb helyiség nincs teljes félszoba méretű, de formájának köszönhetően kiválóan használható, gyerekszobaként, dolgozószobaként, vagy akár vendégszobaként is.

A jól átgondolt tervezésnek köszönhetően a lakás minden négyzetmétere hasznos. Nincsenek sem zegek, sem zugok, csak áradó természetes fény és tér mindenhol. A felújítás során kicseréltük a vezetékeket, a teljes gépészetet, fűtési rendszert. A műanyag hangszigetelő ablakok, az új kondenzációs kazán és a led lámpák biztosítják, hogy a lehető legkevesebbet kelljen a rezsire fordítanod. A részben gépesített (szagelszívó, főzőlap, sütő)) konyha kialakítása is teljesen egyedi, kifejezetten neked terveztük, hogy a bárpult mellől, reggelizés közben is kiláthass az utcára a nappalin át.

A stílus maga az ember és ezt mi most bevittük az otthonodba is. A parkettától a csempéig, a lámpáktól a kilincsekig minden-mindennel harmonizál. Neked már csak a berendezést kell megálmodnod és költözhetsz is. A tulajdonosok mi vagyunk, természetesen tehermentes és egyből költözhető. 

A lakás fenntartása rendkívül kedvező. A közös költség mindössze 11.000,- Ft. Minden egyéb költség fogyasztás után fizetendő.

Az ingatlan tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető. Troli megálló 50 méteren belül, 1-es metró 4 perc, 4-es 6-os villamos 8 perc séta távolságra található. Közért, iskola, óvoda szintén gyalog elérhető.

További képekért kattintson:

Figyelem! A lakás még sokkal szebb, mint a képeken! 
A lakás központi elhelyezkedése miatt kiváló befektetés!