Körúthoz közel (Szondi utcában) felújított lakás eladó

 

ELKELT!!! 


Tulajdonostól eladó, esztétikailag és műszakilag is magas minőségben, a mai kor igényeinek megfelelően frissen felújított, modern, letisztult lakás a belváros szívében. Az lakás per és tehermentes, felújítás után még senki nem lakta: Szerződéskötés után, azonnal költözhető!

INGATLANOSOKAT TISZTELETTEL KÉREM, UGORJANAK AZ UTOLSÓ BEKEZDÉSHEZ!

A VI. kerület egyik legkedveltebb részén, körúttól mindössze 200m-re, kínálunk eladásra egy 74 nm-es, 2 és fél szobás, amerikai konyhás, lépcsőházból nyíló, utcai nézetű, erkélyes lakást.

Az ingatlan a Szondi utcában, a körúthoz közel eső részén helyezkedik el, egy kívül jó-,belül részben felújított, rendezett, jó lakó közösségű, polgári épület első emeletén.

A felújítás során kicserélték a villany-, víz és csatorna vezetékeket, korszerűsítették a fűtésrendszert új radiátorokkal és kondenzációs kazánnal. Kicserélték a nyílás-zárókat, és energiatakarékos világítást alakítottak ki minden helyiségben. Rezsije alacsony (fűtés és a meleg-víz előállítás modern gázkazánnal történik, LED világítás, közös költség: 16e Ft/hó)

A felújítás során a műszaki fejlesztésen túl a stílusos megjelenés kialakítása is megtörtént. Ahogyan az a képeken is látható a tulajdonosok külön hangsúlyt fektettek az igényes megjelenésre, és a színek harmonizálására az egész lakásban.

A fürdőszobában és a mellékhelyiségben minőségi, exkluzív járólap és csempe került felhasználásra.

Az ár részét képezi továbbá a minőségű konyhabútor, beépített gépekkel és szagelszívóval, a fürdőszoba-bútor, illetve az összes helyiségben található energiatakarékos LED-es lámpák.

A lakás különlegessége, az a hozzávetőlegesen 3nm-es elvonuló sarok, amely egy egyedileg kivitelezett létrán közelíthető meg, és dolgozószobának,olvasó- vagy játszószobának, vagy akár tárolásra is kiválóan hasznosítható.

Séta távolságra (5-6 perc) található a Nyugati pályaudvar (Metro és vonat), 4-6-os villamos, Oktogon tér, Andrássy út, Westend bevásárlóközpont. 73-as troli megálló távolsága kb. 80m.

ÁR: ELKELT! 

ÉRDEKLŐDNI: (+36)309385195

TOVÁBBI KÉPEK A LAKÁSRÓL (katt a fotóra):

KÖVETKEZŐ RÉSZ SPECIÁLISAN A KÖZVETÍTŐKNEK SZÓL:
KÖZVETÍTŐK KÍMÉLJENEK! (maximum a következőre vagyok hajlandó: amennyiben úgy gondolja, hogy MÁR LÉTEZŐ ügyfelének tetszhet az ingatlanunk, a megtekintés idejére – határozott időtartamra, egy napra – írok alá alkalmi megbízást) Ez a pár sor különösen vonatkozik a nagy irodákra! (OC, DH, Balla stb…) Igen megértettem, hogy Önöknek először fel kell vennie az adatbázisukba, de nekem ezek a feltételeim. Természetesen – kizárólag – ezek elfogadása mellett, örömmel várom hívásukat. Együttműködés esetén az ár az itt megjelölt+jutalék.

Hogy tudjam elolvasta, elfogadta és megértette, ingatlanossal csak egy jelszó telefonos bemondása után beszélek. Jelszó: “korrekt ingatlanos”.

Megértésüket, együttműködésüket köszönöm! Képek, szöveg engedély nélküli felhasználása tilos.