Nefelejcs utcában, felújított lakás eladó


ELKELT!

Olyan lakást keresel, ami mindenhez közel van,  ahova bárhonnan 10 perc alatt hazaérsz, de azért némi zöld is akad a közelben? Olyat, amiben vannak terek, beférnek a haverok, de ha egyedül vagy otthon akkor sem veszel el benne? Olyat amiben még senki nem lakott előtted, kívül-belül felújított, modern, igényes, fiatalos mindez a polgári épületekre jellemző belmagassággal, és bájjal?

Akkor megtaláltad!

A lakás egy kívül szép állapotú, belül frissen felújított ház első emeletén található a Nefelejcs utcában, 2 sarokra a Keletitől és 5 perc sétára a Városligettől.  Tökéletes, központi elhelyezkedése ellenére extra csendes, mert az ablakai a Péterfy Sándor utcára néznek. 55 nm-es, 2 szobás, hatalmas étkező-konyhás, fürdőkádas fürdőszobával. A jól átgondolt tervezésnek köszönhetően minden négyzetmétere hasznos. Nincsenek sem zegek, sem zugok, csak áradó természetes fény és tér mindenhol. A felújítás során kicseréltük a vezetékeket, a teljes gépészetet, fűtési rendszert. A modernizált, dupla üveges fa ablakok  az új kondenzációs kazán és a led lámpák biztosítják, hogy a lehető legkevesebbet kelljen a rezsire fordítanod. A fullosan gépesített (szagelszívó, mosogatógép és sütő) konyha kialakítása is teljesen egyedi, kifejezetten neked terveztük, hogy a bárpult mellől, reggelizés közben is kiláthass az utcára a nappalin át.

A stílus maga az ember és ezt mi most bevittük az otthonodba is. A parkettától a csempéig, a lámpáktól a kilincsekig minden-mindennel harmonizál. Neked már csak a berendezést kell megálmodnod és költözhetsz is. A tulajdonosok mi vagyunk, természetesen tehermentes és egyből költözhető.  Ja, és a bocik is eladók! 🙂

Figyelem!  A megtekintés veszélyes, mert a lakás pont olyan mint a képeken ezért könnyen függőséget okozhat!

ÁR: ELKELT!

ÉRDEKLŐDNI: (+36)309385195

TOVÁBBI KÉPEK A LAKÁSRÓL (katt a fotóra):

CÍM: 1078 Budapest, Nefelejcs utca 15.

KÖVETKEZŐ RÉSZ SPECIÁLISAN A KÖZVETÍTŐKNEK SZÓL:

KÖZVETÍTŐK KÍMÉLJENEK! (maximum a következőre vagyok hajlandó: amennyiben úgy gondolja, hogy MÁR LÉTEZŐ ügyfelének tetszhet az ingatlanunk, a megtekintés idejére – határozott időtartamra, egy napra – írok alá alkalmi megbízást) Ez a pár sor különösen vonatkozik a nagy irodákra! (OC, DH, Balla stb…) Ügyfél nélküli előzetes megtekintésre lehetőség nincs. Igen megértettem, hogy Önöknek először fel kell vennie az adatbázisukba, de nekem ezek a feltételeim. Természetesen – kizárólag – ezek elfogadása mellett, örömmel várom hívásukat. Együttműködés esetén az ár az itt megjelölt+jutalék.

Hogy tudjam elolvasta, elfogadta és megértette, ingatlanossal csak egy jelszó bemondása után beszélek telefonon. Jelszó: “korrekt ingatlanos”.

Megértésüket, együttműködésüket köszönöm! Képek, szöveg engedély nélküli felhasználása tilos.