Vörösmarty utcában felújított lakás eladó

vorosmarty_homlokzat

Eladó a VI. kerület szívében, a Vörösmarty utcában egy teljesen körűen, ízlésesen felújított 40 négyzetméteres (tulajdoni lapon 39) ékszerdoboz. A lakás egy 23 négyzetméteres nagyszobából, egy hatalmas 10 négyzetméteres étkező konyhából egy 3,5 négyzetméteres fürdőszobából és egy 3,5 négyzetméteres előszobából áll.

(N351v n351lk374li dokumentum)

A felújítás során minőségi, magas kopásállóságú, igényes burkolatok kerültek beépítésre. Az ár tartalmazza a stílusában a burkolatokkal harmonizáló beépített konyha- valamint fürdőszobabútort is. Minimális rezsi: közösköltség 7.900,- Ft

Képek a lakásról itt…

vorosmarty_bejarat

 

A lakás a földszinten helyezkedik el, ám intim helyről nyílik, bejárati ajtaja előtt nincs átmenő forgalom. Nézete utcai, nagyszobájának két hatalmas ablaka a szemközti készenléti rendőrségre néz. Tekintettel arra, hogy a szemben lévő épület egy szintes, így a szoba egész nap benapozott, világos. Belmagassága és a lakás fényviszonyai lehetővé teszik akár állógaléria kialakítását is.

A víz-, gáz- és elektromos vezetékek cseréje megtörtént, a legkorszerűbb anyagok felhasználásával. A fűtésről költséghatékony gázos minicirkó gondoskodik, amely a legmodernebb feltételeknek is megfelel. Az épület külső homlokzatának felújítását 2016. februárjában fejezték be, ahogyan az a képeken is látszik, gyönyörű lett. Az udvar és a belső homlokzat átlagos, ezek felújítása a lakóközösség tervei között szerepel.  

Ideális befektetési lehetőség napi (pl: airbnb stb) vagy hosszútávú kiadásra is!

Ára: ELKELT

TEL: +3670-3182640

Hívjon bizalommal!

Tisztelt ingatlanosok! A következő feltételekkel várom szeretettel jelentkezésüket: amennyiben úgy gondolja, hogy MÁR LÉTEZŐ ügyfelének tetszhet az ingatlanunk, a megtekintés idejére írok alá kizárólag szerződést (ügyfelének bemutatása előtt fél órával találkozunk).  Előzetes megtekintésre ügyfél nélkül nincs lehetőség! A fényképek valósak, maximálisan mindent megmutatnak,  nem manipuláltak. Kérem csak akkor keressenek, ha ezeket a feltételeket elfogadják! 

Hirdetés elhelyezése sehol nem engedélyezett!!! Ez vonatkozik a nagy irodákra is! (OC, DH, Balla stb…) Képek engedély nélküli felhasználása 20.000 Ft/nap/fotó

TÉRKÉP: